USKORO NA TRŽIŠTU

Posljednji trailer za 'Fuse'

17.05.2013 u 13:04

Bionic
Reading

Novi FPS iz radionice Insomniac Gamesa na tržištu pojaviti posljednjeg dana ovoga mjeseca, no nažalost, samo na Sonyjevoj i Microsoftovoj konzoli

O Fuseu od njegove najave nismo pisali baš previše i to najvjerojatnije iz razloga jer Electronic Arts nije uložio previše u promociju novog projekta Insomniac Gamesa, studija zaslužnog za Resistance franšizu.

 

Fuse je co-op FPS namijenjen igranju do četiri igrača istovremeno o čijem se gameplayu još uvijek ne zna mnogo. Poznato je da će svaki od četiri protagonista imati određene specifičnosti koje će primorati igrače na konstantnu suradnju. Radnja igre smještena je u blisku budućnost u kojoj su četvorica protagonista odbačeni agenti poznati kao 'Overstrike 9' koji su na misiji kako bi zaustavili zlu kompaniju poznatu pod imenom 'Raven Corporation' da se dokopa alienske supstance 'Fuse'.

 

Tu vidimo i izvorišta oba imena igre; ona je naime najavljena pod imenom 'Overstrike' da bi krajem prošle godine bila preimenovana u 'Fuse'. Zanimljivo, protagonistici Nayi Devereaux glas posuđuje Jennifer Hale, glumica koja je svog glas posuđivala i ženskoj verziji Sheparda u Mass Effect franšizi.

 

 

Nažalost, igru će moći zaigrati samo vlasnici PlayStationa 3 i Xboxa 360 dok planovi za PC verziju uopće ne postoje.