potraga nakon godinu dana

Policija traži pomoć. Jeste li vidjeli ovog čovjeka?

23.05.2019 u 15:29

Bionic
Reading

Prije gotovo godinu dana starija gospođa drsko je opljačkana u samom centru Zagreba. Policija moli pomoć u pronalasku razbojnika

Kako je izvijestila policija, nepoznati razbojnik je prije godinu dana, odnosno 18. lipnja 2018. ušao za 81-godišnjakinjom u haustor zgrade u Gajevoj ulici u Zagrebu te joj iz ruke istrgnuo dokumente i novac.

Policija je sada odlučila potražiti pomoć građana kako bi našla nepoznatog muškarca (na fotografiji) za kojeg vjeruju da ima saznanja o razbojništvu.

Nepoznati muškarac je visine oko 180 cm, starosti 65 do 70 godina, srednje tjelesne građe, prosijede kratke kose, čeone ćelavosti, a u vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u zelenu majicu kratkih rukava s ovratnikom, svijetle hlače, dok je preko ramena nosio manju plavu torbicu.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr .