SLUČAJ ANTONIJE BILIĆ

Policija traga za 43-godišnjim vozačem, u kamionu pronađene vlasi

Bionic
Reading

Policija traga za 43-godišnjim vozačem, čiju su kuću danas pretražili u Bilišanima Donjim i koji je već osumnjičen za silovanje u BiH, javio je HTV-ov 'Dnevnik'. U kabini kamiona forenzičari su pronašli vlasi ženske kose, no tek treba utvrditi pripadaju li nestaloj Antoniji Bilić, a rezultati tog vještačenja trebali bi biti poznati večeras ili rano ujutro

Kako javlja HTV u 'Dnevniku', ponovo je pokrenuta potraga oko Čikolskog mosta, tragat će se čitavu noć,  a za sutra je najavljena velika potraga oko Bilišana Donjih, blizu Obrovca.

Hina: Policija pretražila dvije kuće na obrovačkom području

Policijski službenici u potrazi za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić danas su pretražili dvije kuće na obrovačkom području, potvrdila je glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor, javila je Hina. Nije željela reći čije su kuće pretražene, kao niti jesu li u njima pronađeni ikakvi dokazi koji bi mogli posvjedočiti o Antonijinom nestanku.

'Kuće su pretražene, jer su podaci koje je policija prikupila upozoravali kako bi se u njima mogli pronaći dokazi u svezi nestale Antonije', rekla je.

Iz kamiona će biti izuzeti tragovi koje su pronašli forenzičari, a njihovo vještačenje će tek uslijediti. 'Dok vještačenje ne bude gotovo, policija neće moći sa sigurnošću reći hoće li se ti tragovi koristiti u istrazi', rekla je glasnogovornica.

Policija je kamion koji su cijeli dan pretraživali forenzički stručnjaci popodne prebacila u Gospić

Jutarnji list: Prvi vozač pušten, traži se drugi vozač!

Kako su danas pisali mediji, vozač kamiona koji je sinoć priveden i jutros ispitivan u šibenskoj policiji danas je pušten, a radilo se o šezdesetogodišnjaku s područja Karlovca. Policijska istraga usmjerila se na drugog vozača, do kojeg vlasnik kompanije ni policija u ovom trenutku ne mogu doći.

Kamion je u vrijeme kad je Antonija stopirala na Čikolskom mostu bio također u blizini, tako da se i ruta kamiona i vrijeme poklapaju s mjestom i vremenom nestanka mlade Drnišanke, piše Jutarnji list

Forenzičari su u kamionu tražili Antonijine tragove te mobitel koji je okvirno lociran i po svemu sudeći nije bačen u vodu nego se baterija odvojila od stanice pa je veća vjerojatnost da ga mogu naći.

24sata navode kako je policija pretraživala kuću u Bilišanima kod Obrovca koja pripada stricu 43-godišnjeg vozača kamiona kojeg sumnjiče da je povezan s nestankom Antonije Bilić.

Osim u Bilišanima, pretražena je još jedna kuća na obrovačkom području koja navodno pripada vozaču kamiona iz okolice Žegara.