SUMNJIVE OKOLNOSTI

Policija pokrenula istragu zbog smrti vozača motora u šumi kod Rijeke, netko je na šumski put postavio sajlu koja ga je ubila?

11.08.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Prema prvotnom policijskom priopćenju mladić je stradao tijekom vožnje motocikla šumskim putem, no činjenica da je pollicija u ovom slučaju odlučila pokrenuti kriminalističku istragu sugerira da se potencijalno radi o nekom drugom kaznenom djelu, osim nesreće sa smrtnim ishodom

Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti i činjenice događaja u kojem je smrtno stradao 21-godišnji hrvatski državljanin. Prema dosadašnjim saznanjima mladić je stradao 9. kolovoza tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja. Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu događaja, ali je nažalost preminuo, stoji u policijskom propćenju.

Kako donosi 24sata, mladi je vozač imao teške ozljede, liječnici su mu pokušali pomoći na mjestu nesreće, ali nisu ga uspjeli spasiti. Policija nije otkrila previše detalja o samom slučaju, no činjenica da provodi kriminalističko istraživanje znači da nije riječ o običnoj nesreći.

Riportal prenosi komentare bijesnih ljudi s društvenih mreža koji tvrde da je netko namjerno postavio sajlu na mjestu za koje zna da često koriste motociklisti i da je čekao žrtvu.

Drugi je napisao kako i na drugim mjestima na području, privatnim i javnim, postoje slične 'zamke'.