NANJUŠIO PAS

Policija u Kaštel Sućurcu u parkiranom vozilu pronašla više od 45 kilograma marihuane

10.08.2020 u 12:58

Bionic
Reading

Policijska uprava splitsko - dalmatinska pohvalila se 'ulovom' od više od 25 kilograma marihuane

Policija javlja da se u osobnom vozilu koje se nalazilo parkirano u Kaštel Sućurcu policijski službenici Službe kriminaliteta droga su 7.kolovoza nakon vanjskog pregled vozila uz pomoć službenog psa za detekciju droga koji je pozitivno reagirao na drogu, obavili pretragu vozila temeljem naloga, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 25 paketa sa sadržajem droge marihuane ukupne težine 45800 grama.

Spomenuto vozilo je u vlasništvu neimenovanog poduzeća, a daljnje kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Kako navodi Slobodna Dalmacija, u petak, 7. kolovoza u osobnom vozilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka koje se nalazilo nepropisno parkirano na mjestu za invalide pronađeno je 45,8 kilograma marihuane. Vozilo je inače u vlasništvu jedne leasing kuće iz Zagreba, a koristi ga poduzeće iz Imotskoga, čiji je predstavnik i bio nazočan pretrazi vozila. Nepropisno parkirani BMW je paukom prevezen u krug policije, a onda je službeni pas nanjušio marihuanu te su tada policajci tražili nalog za pretragu vozila koji je i odobren.

Pretragom je pronađena velika količina marihuane uredno pakirane u 25 paketića. Vozač nije pronađen, dakle ni vlasnik droge. Krim izvidi su u tijeku,a iz poduzeću u Imotskome valjda znaju kome su iznajmili vozilo pa neće biti problema pronaći ni iznajmljivača.