ČAČIĆ IZVIJESTIO

'Policajac repetirao pištolj na Košišu Čičin-Šain'

17.05.2009 u 21:02

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatske narodne stranke - Liberalni demokrati Radimir Čačić izjavio je večeras ispred prve postaje PU zagrebačke da je oko 19.50 sati policajac repetirao pištolj ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova na predsjednicu Gradskog odbora HNS-a i vijećnicu u zagrebačkoj Gradskoj Skupštini Alenku Košiša Čičin-Šain.

Čačić je rekao da je Alenka Košiša Čičin-Šain htjela parkirati na mjesto s kojeg je trenutak prije izašao automobil karlovačkih registracijskih oznaka. Policajac je istrčao i rekao da se tu ne može parkirati na što je Košiša Čičin-Šain pitala zašto, jer je ona zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i tu je prije bio parkiran automobil.

Na opetovano upozorenje da ne smije parkirati Čičin-Šain željela je napustiti mjesto parkiranja i pri odlasku policajac je skočio iza automobila u namjeri da je spriječi u tome. Izvadio je pištolj i repetirao ga te pištoljem pozvao da izađe van i stavi ruke na vozilo. Ističe da je Alenka Košiša Čičin-Šain u šoku te trenutano daje izjavu u I. policijskoj postoji.