ALATOM NA PRIJATELJE

Pokušao smiriti nasilnike pa dobio čekićem u glavu

29.03.2010 u 09:40

Bionic
Reading

Burna pijana večer u Bošnjacima, selu nedaleko Županje, u nedjelju je završila fizičkim sukobom u kojemu su dvojica mladića završila u bolnici nakon što su napadnuta čekićem

Policijska uprava vukovarsko-srijemska priopćila je da se sukob, u kojem su sudjelovala trojica mladića, dogodio u nedjelju oko 21.15 sati ispred kafića Remi u ulici Ljudevita Gaja. Fizički su se sukobili 20-godišnji F. Š. iz Bošnjaka i njegov tri godine mlađi suseljanin D.M.

Stariji je mladić mlađemu, među ostalim, zadao udarac čekićem u leđa, a kada ih je pokušao smiriti M. L. (20), i na njega je čekićem nasrnuo agresivni F. Š. udarivši ga u glavu. 'Mirotvorac' je završio razbijene glave, pa je zajedno s mladićem koji je dobio čekićem u leđa prevezen u Dom zdravlja Županja, a potom i u vinkovačku Opću bolnicu gdje im je ukazana liječnička pomoć i utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Pomahnitali je 'čekićar' poslije sukoba pobjegao s mjesta napada, ali su ga ubrzo u obiteljskoj kući pronašli službenici policije kojima se mirno predao. Doveden je u policiju, gdje su mu izmjerena 0,22 promila alkohola u krvi, pa je tamo zadržan do otriježnjenja. Tek kad dođe sebi, ispričat će policajcima svoju verziju događaja. Policija će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja odrediti kvalifikaciju djela i podnijeti odgovarajuće prijave.