sedmodnevna prognoza dhmz-a

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje u novogodišnjoj noći

26.12.2018 u 07:51

Bionic
Reading

Dani pred nama bit će djelomice sunčani. Mjestimice može biti jutarnje magle, uglavnom u unutrašnjosti ali i ponegdje na moru. Novogodišnja noć, prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, bit će čini se bez padalina

Danas će u unutrašnjosti djelomice, a na Jadranu pretežno biti sunčano. U Slavoniji, Baranji i Srijemu te na Jadranu puhat će mjestimice umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 4 do 7 °C, a na Jadranu od 10 do 12 °C.

Četvrtak će biti umjereno oblačan u unutrašnjasti dok će na Jadranu prevladavati sunčano. Ujutro mjestimice magla, uglavnom na kopnu. Vjetar slab, a u Slavoniji i Baranji te na Jadranu umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura većinom od -6 do -1, a duž obale i na otocima od 3 do 8 °C. Najviša dnevna između 5 i 11, ponegdje na jugu i malo viša.

Stabilno i djelomice sunčano vrijeme zadržat će se u narednim danima. Mjestimice može biti jutarnje magle, uglavnom u unutrašnjosti ali i ponegdje na moru. Vjetar većinom slab, a na Jadranu umjeren sjeverozapadni. I dalje svježe, a jutra će na kopnu biti hladna.

  • +6
Prognoza od 26.12 - 1.1. Izvor: Screenshot / Autor: DHMZ