'BILI' LAKO SA BELUPOM

Pogledajte kako je Hajduk najavio derbi s Dinamom

16.02.2013 u 21:50

Bionic
Reading

Nogometaši splitskog Hajduka sigurnom su igrom sa 2:0 pobijedili Slaven Belupo na neugodnom gostovanju u Koprivnici i na taj način dodatno podigli optimizam uoči najvećeg hrvatskog derbija, sljedeće nedjelje na Poljudu

Tribina.hr

Uključite se i vi u raspravu oko ove i drugih tema – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!

Nakon turbulentnog tjedna u kojem su iz Poljuda stizale uznemirujuće vijesti o prepucavanjima ljudi iz struke te zdravstvenim tegobama trenera Miše Krstičevića, vikend je ponudio kudikamo ljepše raspoloženje među pristašama Hajduka.

'Bili' su u Koprivnici demonstrirali igru na koju im ni jedan član Torcide ne može uputiti riječ zamjerke. I ne samo to, već će zbog takve igre, sljedeće nedjelje u Poljudu stadion biti posve ispunjen. Igrali su Krstičevićevi momci i požrtvovno i dopadljivo, a što je još važnije i efikasno, pa je momčad Roya Ferenčine na kraju mogla biti sretna što je Pelin primio samo dva gola.

Ljepše pozivnice Torcidi ali upozorenja Dinamu, hajdukovci nisu mogli ispisati.