AURO DOMUS

Otkup zlata – brzo i jednostavno rješenje za financijske probleme

23.07.2015 u 09:28

Bionic
Reading

Isplata odmah u gotovini !

Otkup zlata i srebra stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, no pojavom tvrtke Auro domus u Hrvatskoj prvi je puta organizirana na pristupačan i profesionalan način, omogućivši na taj način hrvatskim građanima legalnu i diskretnu mogućnost zamjene lom zlata za isplatu odmah u gotovini.

Procjenu zlata u više od 160 poslovnica Auro domusa provode educirani i ljubazni djelatnici ovlašteni za izradu ponuda za otkup zlata klijentima.

Tvrtka Auro domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833 , 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)...

Podsjetimo, još uvijek traje akcija zamjene starog zlata za investicijsko, u sklopu koje Auro domus omogućuje štednju u zlatu bez uloga novca! Naime, ukoliko se klijent odluči za opciju zamjene svog lomljenog zlata za investicijsko zlato u fizičkom obliku, Auro domus osigurat će mu najpovoljnije uvjete i kod prodaje lom-zlata i kod kupnje investicijskog zlata s pripadajućim certifikatima.

Djelatnici Auro domusa, nakon obavljene procjene, ponudit će mogućnost zamjene predanih zlatnih predmeta za dukate, zlatne pločice, poluge ili zlatnike, pri čemu će klijent moći umanjiti njihovu vrijednost za iznos na koji je procijenjeno lom-zlato te ostvariti i dodatni popust na cijenu investicijskog zlata.
Doznajte više u poslovnicama Auro domusa.

Uz zlato, u poslovnicama tvrtke Auro domus nudi se i usluga otkupa srebra u svim oblicima. Otkupljuje se srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra, te srebrnjaci i srebrne poluge. Djelatnici tvrtke Auro domus, nakon provjere i vaganja srebrnih predmeta, izradit će ponudu za otkup, te nakon njenog prihvaćanja isplatiti vrijednost otkupljenih predmeta u gotovini.

Za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, ili samo žele doznati kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji, djelatnici Auro domusa izradit će besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu za otkup.

Pronađite najbližu poslovnicu Auro domusa.