DADILJAO NA KONCERTU

Otkad to neoklasičar Josipović toliko voli Severinu?

03.12.2014 u 14:15

  • +14

Severina u Lisinskom

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic

Bionic
Reading

U predizbornoj kampanji političari ne biraju sredstva kako bi se svidjeli biračima pa svečano otvaraju liftove, obilaze tržnice i ribarnice, gaze kroz blato, povlače konopac… Nema toga što ne bi napravili

Tako je i aktualni predsjednik Ivo Josipović, kompozitor i ljubitelj klasične glazbe, za potrebe kampanje došao na Severinin koncert i pritom čak preuzeo ulogu dadilje njezinog sina. Na žalost nismo u prilici pitati sluša li predsjednik i inače Severinu pa je to do sada samo tajio. 

I tako dok je Severina na pozornici Lisinskog pjevala u sklopu akcije 'Uljepšajmo njihov svijet', kojom su se prikupljala sredstva za štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, predsjednik je u prvom redu budno pazio na dječaka. Na početku koncerta Severina je euforično pozdravila Josipovića kazavši: Zašto sam uzbuđena? Zato što mi sin gleda koncert. Gleda me moj predsjednik Ivo Josipović!

Podsjetimo, Severina je pjevala za SDP u kampanji za parlamentarne izbore 2003, koje je tadašnji premijer Ivica Račan izgubio i sišao s vlasti. Tada su mnogi predbacivali Račanu da je angažman Severine u predizbornoj kampanji bio pogrešan potez. Hoće li aktualni predsjednik biti bolje sreće nakon što je preuzeo ulogu dadilje njezinog sina?