BIJESNI VOZAČ

Oteo vlastiti automobil od pauk-službe

05.02.2010 u 10:31

Bionic
Reading

Bijesan što mu je odvezen automobil, razjareni 40-godišnji vozač je jučer oko 10.30 ušao u ograđeni prostor pauk-službe u Slavonskom Brodu te je, ne plativši kaznu, odjurio u svom automobilu, udarivši na izlazu djelatnika koji ga je pokušao zaustaviti

Neposredno prije incidenta, pauk-služba je odvezla Audi koji je bio nepropisno parkiran u Ulici Petra Krešimira IV u Slavonskom Brodu. U 10 sati i 17 minuta auto je dovezen u ograđeni prostor u Ulici Sv. Lovre. To se pak nije svidjelo 40-godišnjem vlasniku automobila koji je 10-ak minuta kasnije banuo u prostor pauk-službe, sjeo je za volan svog Audija i pokrenuo motor.

Iako ga je 41-godišnji djelatnik upozorio da mora platiti kaznu, vozač se na to oglušio te je dodao gas i krenuo prema izlazu, gdje mu je djelatnik stao na put. Naglo zakočivši, vozač je zaustavio Audi neposredno pred njim, pritom ga prednjim dijelom automobila udarivši u nogu i lakše ga ozlijedivši. Ljutiti je vozač potom ponovo počeo dodavati gas, turirajući u mjestu. Uvidjevši da se vozač ne šali, djelatnik pauka maknuo mu se s puta, nakon čega je 40-godišnjak, uz škripu guma, odjurio.

Protiv 40-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost života i imovine.