DANIELA MIHALIĆ GRAČAN

'Ostala sam šokirana, Kolinda Grabar Kitarović me nije zvala'

30.07.2014 u 09:16

Bionic
Reading

Bivša Kraljica svijeta Daniela Mihalić Gračan vjerojatno će biti jedna od suradnica na izradi programa predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. Vijest koju je objavio Jutarnji list zasad se ipak pokazala netočnom. Bivšu kraljicu ljepote zasad nitko nije kontaktirao, no to ne znači da ne želi pomoći

Iako oboje dolaze iz Rijeke, Daniela Mihalić Gračan i Kolinda Grabar Kitarović zasad nisu bliže surađivale, a takva suradnja ni u budućnosti nije u planu.

'Rado ću surađivati s Kolindom Grabar Kitarović ako me pozovu. Do sada me nitko nije zvao, i ja sam ostala šokirana kad sam to vidjela u novinama. Ne znam otkuda uopće takve informacije', poručila je kratko Daniela Mihalić Gračan za tportal.

Naime, ova bivša misica danas je prodekanica za poslovne odnose na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, gdje kao profesorica predaje na kolegijima - Specifični oblici turizma, Poslovni turizam i Nautički turizam te na poslijediplomskom studiju kolegij Upravljanje lukama nautičkog turizma.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Mihalić Gračan bi za HDZ-ovu predsjedničku kandidatkinju trebala izraditi strategiju razvoja turizma, no neće biti dio HDZ-ova stožera, već samo dio tima koji će Kolindi Grabar Kitarović pripremiti program za kampanju.

Bivša manekenka, a danas prodekanica na opatijskom turističkom fakultetu priznaje da Kolindu Grabar Kitarović poznaje. 'Upoznale smo se. Jednom je na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment održala jedno prekrasno predavanje', poručila je MihalićGračan

Iako je prije bila poznata po tome što je nosila titulu Kraljice svijeta i bila u vezi s Goranom Ivaniševićem, Daniela Mihalić nakon udaje za nogometnog trenera Nenada Gračana posvetila se obitelji i znanstvenoj karijeri. Na opatijskom je fakultetu zaposlena od 1998., a 2004. doktorirala je na temu 'Strategije i planiranje u razvoju turizma i turističke ponude Istre'.