LJUBAV JE U ZRAKU

[VIDEO] Opet pao poljubac: Pogledajte spektakularan doček predsjednice u splitskoj gradskoj upravi

29.03.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara i djelatnici gradske uprave vrlo su srdačno dočekali predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

Iako je gradonačelnik zaposlenicima poslao kružni e-mail kojima ih obavještava o dolasku predsjednice, sudeći prema energiji koja se osjetila u četvrtak ujutro u Banovini, dolazak 'najdraže gošće' nije trebalo posebno niti najavljivati.

Predsjednica Grabar Kitarović u posjetu gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic

Djelatnice i djelatnici gradske uprave predsjednicu su dočekali iznimno srdačno, glasno joj plješćući i čestitajući Uskrs, a u jednom trenutku pao je i poljubac u vrat, već popularan način pozdravljanja s predsjednicom. Pogledajte kako je to izgledalo u video zapisu:

Inače, predsjednica je u Splitu na konferenciji u organizaciji Hrvatskih voda, a prije toga gradonačelnik i njezini savjetnici predstavljaju joj aktualne projekte. Prezentacija se odvija iza zatvorenih vrata.

Nakon sastanka predsjednica je kazala kako je u Splitu niz otvorenih projekata koji se tiču čistoće, zdravlja, vode i infrastrukture. 'Činjenica da je Split jedini veći grad u Hrvatskoj koji nema obilaznicu, poražavajuća je za sve nas. Istaknula bi da me veseli entuzijazam u Gradskoj upravi bez obzira na političku pripadnost', kazala je Grabar Kitarović.

  • +106
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL