HDZ ODGOVARA OPORBI

'Oni o ribarstvu znaju onoliko koliko ribe njezini članovi mogu pojesti'

18.09.2011 u 14:16

Bionic
Reading

Predsjednik šibensko-kninskog HDZ-a i saborski zastupnik Ante Kulušić izjavio je danas kako je 'poznato da je poglavlje o ribarstvu najbolje ispregovarano poglavlje u pregovorima s EU-om, a u tim pregovorima sudjelovao je i HNS-ovac Petar Baranović koji je o tome trebao upoznati čelnike Kukuriku koalicije kako se ne bi sramotili pred ribarima i građanima'

'Kukuriku koalicija o ribarstvu zna onoliko koliko kilograma oborite ribe njezini članovi mogu pojesti', rekao je Kulišić na konferenciji za novinare odgovarajući čelnicima Kukuriku koalicije Zoranu Milanoviću i Radimiru Čačiću koji su se ranije jutros sastali s ribarima na otoku Murteru i ustvrdili kako je hrvatsko ribarstvo opterećeno brojnim problemima.

Kazao je kako je Kukuriku koalicija zabrinutost za ribarstvo izrazila 'na usputnoj postaji prema Žirju, dok su čekali brod za kupanje'.'Umorili su se nakon što su dva dana predstavljali program, pa su se krenuli odmoriti na Žirje, ili ih je uhvatila panika jer je na općem saboru HDZ-a stranka jučer pokazala jedinstvo i moć, te dokazala da je najveća i najjača stranka u povijesti Hrvatske', rekao je Kulušić.

Ocijenio je kako danas napadaju HDZ isto kao što su '90-ih godina napadali HDZ i dr. Franju Tuđmana.'Kukuriku koalicija po svaku cijenu želi zaustaviti borbu protiv korupcije, no neće u tome uspjeti', ustvrdio je Kulušić.

Prvi čovjek šibensko-kninskog HDZ-a komentirao je i izjavu Radimira Čačića koji je danas kazao kako je svakome pri zdravoj pameti jasno da je HDZ sve učinio kako bi u borbi protiv korupcije kucao na tuđa vrata, no da zapravo kulja iz njihovih. 'Svakome bi trebalo biti jasno da onaj kojem prijeti zatvorska kazna ne bi trebao biti u politici', rekao je Kulušić.