KICKSTARTANI HOLLYWOOD

Omraženi Uwe Boll traži novac za Postal 2

29.08.2013 u 14:41

Bionic
Reading

Njemački redatelj (ne)slavan po režiji filmova snimljenih po igrama odlučio je na Kickstarteru potražiti novac za film 'Postal 2'

House of the Dead, Alone in the Dark, Dungeon Siege, BloodRayne, Far Cry – sve su to filmovi snimljeni prema igrama na kojima je radio Uwe Boll, jedna od najomraženijih ličnosti velikog broja gamera. Oni koji pak vjerno prate njegov opus tvrde da su njegovi filmovi toliko loši da su – dobri.

 

Dungeon Siege film...postoji

 

 

On pak ne posustaje, snima filmove, a kritičare nerijetko na obračun poziva u boksački ring. Bilo je vjerojatno samo pitanje kada će Boll posegnuti za Kickstarterom i to se upravo dogodilo. Čovjek je naime odlučio skupiti pola milijuna dolara za snimanje Postala 2, nastavka filmu iz 2007. godine. Nova se mora prikupiti do 27. listopada i postoje vrlo realne šanse da će obožavatelji trasha posegnuti duboko u džep i Bollu priuštiti još jedan fijasko.

 

Prvi Posta...

 

 

S obzirom na to koliko ste nova spremni dati, Boll ulagačima nudi ulogu u filmu ili titulu producenta. Ukoliko se novac prikupi u zadanom roku, Postal 2 trebao bi biti dovršen i pušten u javnost za točno godinu dana.