BONNIE AND CLYDE

Omamili vlasnika elektrošokerom i opljačkali zlatarnicu

12.01.2011 u 13:36

Bionic
Reading

Sinoć oko 19 sati, dvije maskirane osobe naoružane pištoljima i elektrošokerom, opljačkale su zlatarnicu u centru Slavonskom Brodu. Pretpostavlja se da se radi i muškarcu i ženi za kojima policija intenzivno traga

Razbojnički dvojac ušao je u zlatarnicu maskiran. S pištoljima u rukama zaprijetili su 50-godišnjem vlasniku, a jedan od razbojnika potom je nasrnuo na njega i omamio ga elektrošokerom. Iz zlatarnice su potom ukrali veliku količinu zlatnog i srebrnog nakita.
Zbog ispitivanja osumnjičenih na poligrafu, policija za sada ne želi iznositi detalje vezane uz pljačku, pa se tako ne zna za koliko su razbojnici oštetili vlasnika zlatarnice, ali kako doznajemo riječ je o velikoj materijalnoj šteti.

Iako je razbojnik na njemu upotrijebio elektrošoker, vlasnik je, nakon što se pribrao, ipak uspio dati opis dvojca koji ga je na brutalan način opljačkao. Riječ je o muškarcu krupnije tjelesne građe, visine oko 180 centimetara. Bio je odjeven u crne hlače, smeđu jaknu s crnim trokutastim uzorkom na ramenima, a na nogama je imao crne cipele. U vrijeme pljačke bio je maskiran tzv. fantomkom, naoružan pištoljem i elektrošokerom. Druga osoba je visine oko 165 centimetara, pretpostavlja se da se radi o ženskoj osobi. Bila je odjevena u crne hlače i crnu dužu jaknu sa kapuljačom, te naoružana pištoljem.

Policija je započela s kriminalističkim istraživanjem te je noćas oko jedan sat iza ponoći priveden jedan muškarac zbog osnove sumnje da se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom. Mole se svi građani ako imaju kakvih saznanja vezano za ovo kazneno djelo da jave policiji.