ubojstvo u klubu

Oglasio se Klub Ritz: Ništa se ni slično nije dogodilo svih ovih godina

22.04.2023 u 22:13

Bionic
Reading

U noći s petka na subotu, nešto prije pet sati, u zagrebačkom klubu Ritz ubijen je Tomislav Sabljo. Došlo je do fizičkog sukoba više osoba nakon čega je redar iz vatrenog oružja upucao Sablju.

Večeras se na profilu na Instagramu oglasio klub Ritz.

“Dragi i poštovani gosti, mnogi od vas su zajedno s nama dugo vremena. Neki od Vas i punih osam godina, na različitim adresama na kojima smo radili.

Zato vas molimo za razumijevanje zbog nemilog događaja o kojem ste sigurno već doznali iz medija, a koji se dogodio prošle noći u našem i Vašem klubu.

Jedan je čovjek, nažalost, završio svoj život. Zbog svega toga, večeras nećemo raditi, a naše se aktivnosti nastavljaju već sljedeći vikend, u petak 28. travnja 2023.

Molimo vas da ostanemo vjerni jedni drugima u ovom za nas iznimno teškom trenutku jer ništa se ni slično nije dogodilo tijekom svih godina našeg uspješnog poslovanja i druženja s vama.

Našli smo se u situaciji koja nam je nova i nepoznata, ali sigurni smo da već idući tjedan dolaze novi petak i subota navečer kada se nastavljamo družiti s Vama kao i svih ovih godina”, napisali su.