MAŠALA PEESPEJA

Objavljen NGP-ov datum izlaska

10.03.2011 u 14:14

Bionic
Reading

Studeni 2011 biti će poseban iz više razloga. Novi Sonyev prijenosnik jedna je od njih.

Na oduševljenje svih ljubitelja prijenosnih konzola, stigla je službena objava datuma izlaska nove Sonyeve prijenosne super-konzole. Next Generation Portable - fazan vartoguzac Sonyeve prijenosne divizije izaći će jedanaestog studenog dvije iljade i jedanejste. Što ovo znači za većinu igrača je kako je krajnje vrijeme da počnu sakupljati novac i trpati ga na stranu, jer kada ovaj macan izađe, ima da se pale rakete, vatromet, janjci i tako dalje.

 

Sve u svemu, ova službena objava stigla je od SCEE-ovog šefa Jacka Trettona, te  - na iznenađenje gamera diljem svijeta, objavljuje pojavu konzole na policama SVUGDJE na isti dan. Tako je - i američki i japanski i evropski NGP fanovi moći će uređaj upiknuti krajem ove godine. Sada bi u članku trebao ići onaj dio gdje govorimo kako je ta konzola superiorna svemu ostalome na tržištu, no toga ste se, vjerujemo, već naslušali. Ono što stoji je: da Sony za konzolin izlazak priprema solidan lineup (Killzone i Uncharted čine se kao jaki kandidati), te da se konzola čini zaista zabavnom i moćnom.

 

Uglavnom, to je to - NGP-ov worldwide datum izlaska je 11. 11. 2011. Najbogatiji među najbogatijima će u isti dan kupiti Skyrim, NGP i par igara za NGP. Ostali, poput nas, vjerojatno će čekati da vide kako konzoli prvih par mjeseci ide prije nego što se odlučimo na kupnju. Do tada, gledajte ovaj impresivni demo filmić dok se ne izliže gumbić za replay.

 

Vau, frende, jaoo koa brija, e kilzon, eeee.