BLÅVINGAD

Obavijest kupcima: Ikea s tržišta momentalno povlači ovu igru, može dovesti do gušenja djeteta

21.03.2023 u 08:17

Bionic
Reading

Nakon povlačenja nekoliko proizvoda s tržišta krajem prošle i početkom ove godine predstavnici Ikee sada obavještavaju kupce da se s tržišta povlači još jedan proizvod jer može predstavljati potencijalnu opasnost za djecu

Ikea poziva sve kupce koji posjeduju BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno) da je prestanu upotrebljavati i obrate se tvrtki za pun povrat novca.

Ističu da je sigurnost kupaca polazna točka u kompaniji te poduzimaju mjere opreza i zbog potencijalne opasnosti od gušenja povlače BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno).

Tvrtka Ikea razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tomu, saznali su da se male zakovice na ovoj igrački mogu olabaviti, zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za malu djecu.

'Stoga povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno). BLÅVINGAD igra pecanja riba (višebojno) može se vratiti u robnu kuću Ikea uz pun povrat novca', ističu iz Ikee.

Pritom nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun). Tvrtka Ikea se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati povlačenje ovog proizvoda.