SMIJENJENA MIJAČIKA

Novi list dobio novog predsjednika Uprave

  • Autor: Karmen Mrkić
  • Zadnja izmjena 11.10.2011 19:29
  • Objavljeno 11.10.2011 u 18:53
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nadzorni odbor na čelu s Robertom Ježićem smijenio je danas direktoricu Novog lista Natašu Mijačiku te na njezino mjesto postavio Gordana Kneževića

Nataša Mijačika bila je predsjednica Uprave Novog lista tri godine. Mandat joj istječe 1. prosinca ove godine pa će do tada ona i Knežević imati iste ovlasti, odlučeno je na današnjoj sjednici Nadzornog odbora.

'Pripala mi je ta velika čast i obaveza', izjavio je novoimenovani direktor te napomenuo da je financijska situacija Novog lista nešto slabija nego što je bila proteklih godina.

'Poznato je da Novi list ima određenih poteškoća. Nastojat ćemo ih u roku od sljedeća tri mjeseca premostiti, s obzirom na to da idu izbori pa očekujemo porast naklade te vjerujem da ćemo poslovati kao proteklih godina', kazao je.

Knežević je istaknuo da se uređivačka politika neće mijenjati. 'Orijentacija Novog lista je poznata, bit će ista kao i dosad, bez ikakvih značajnijih promjena', rekao je.

Drži da je većina dugova nastala pokretanjem sportskog dnevnika Sport plus, u međuvremenu propalog, kojih će se morati riješiti i stabilizirati Novi list. Najavio je razgovore sa sindikatima, obećao da neće biti otpuštanja te da će se zaposlenicima, kojih je, smatra, previše, morati sniziti plaće.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi