KOMPLIKACIJA

Ništa od transfera Josipa Radoševića u Napoli

21.01.2013 u 09:12

Bionic
Reading

Talijanski mediji objavili su informaciju kako je Napoli odustao od nauma da u svoje redove dovede Splićanina Josipa Radoševića. Nisu bili zadovoljni otezanjem pregovora pa su povukli ponudu

Ako je suditi prema pisanju talijanskog portala tuttomercatoweb, Napoli je povukao ponudu koju su poslali Hajduku za mladog reprezentativca Josipa Radoševića. Napolitanci navodno nisu bili zadovoljni otezanjem pregovora i licitacijom s ponudom Parme, pa su se povukli iz pregovora.

Hajduku i Radoševiću preostaje da odvagnu ponudu Parme, koju bi Hajduk objeručke prihvatio i spasio se iz financijske krize, no Radošević nije oduševljen idejom transfera u klub koji se bori za opstanak u talijanskom prvoligaškom društvu. Ostao je hladan čak i na ponudu da u Italiju preseli i njegov brat Antonio, koji bi igrao u nekom niželigaškom klubu u blizini Parme i pomogao Josipu da lakše prebrodi život u inozemstvu.

Čini se kako bi se cijela priča mogla rasplesti sutra, jer je Hajduk Radoševiću krajem prošloga tjedna dao rok do ponedjeljka da razmisli i odluči, nakon čega će se morati priključiti pripremama u Turskoj. Sada je sve na njemu, mora u kratkom roku odlučiti hoće li prihvatiti ponudu Parme ili ući u zrakoplov za Tursku.