Utekstu o pretresu kuće i stanova Ratka Mladića CNN je prije dva danaobjavio sliku predsjednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića,prenosi 24 sata.

Fotografiju Nikolića potpisali su rečenicom: 'Ratko Mladić jeoptužen za genocid na Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu.' Nikolić jeza srpski Press rekao da se nada da CNN ima dovoljno novca jer ihplanira tužiti.

'Što da vam kažem, nadam se da me poslije objavljivanja ovefotografije neće loviti razni lovci na glave, kako bi me prodali Haaguza pet milijuna dolara. Svi znaju da ja uvijek slobodno šećem', rekaoje Nikolić, koji ne vjeruje da je u pitanju greška američke televizije.

'Vjerujem da je to smišljena akcija, jer se takvom servisu nedogađaju ovakve neprofesionalnosti. Nadam se da CNN ima novca i da ihnije uhvatila financijska kriza. Na sudu će morati objasniti kako jemoguće zamijeniti sliku Ratka Mladića i mene iz lanjske kampanje. Kojemsudu ću ih tužiti i koliku ću naknadu tražiti, odlučit će odvjetniciprofesionalci', rekao je Nikolić.

Dodao je da je ponosan što su ga na CNN-u izjednačili s Ratkom Mladićem, ali da će ih ipak tužiti.