JUTARNJA MOTIVACIJA

Nienna Jade zna kako odagnati jade

12.12.2016 u 08:52

Bionic
Reading

Zgodna Nienna priznanje da se čak i ona ponekad probudi bezvoljna, a tada si pomogne s malo dodatne motivacije. Snimila je i video, koji kako kaže, povećava otkucaje srca i znojenje

Promotorica zdravog načina života i fitnesa, čija je popularnost još u uzletu, detektirala je najčešći uzrok kako rasta, tako i pada naše motivacije. To su naše misli, tvrdi Nienna i otkriva kako si možemo pomoći.

Nienna naime vjeruje u moć izgovaranja pozitivnih misli naglas dok radite nešto za što trebate dodatnu motivaciju. Kako bi zornije dočarala što misli, jednog se ponedjeljka probudila bez volje za vježbanjem i snimila video s naglas izgovorenim mislima koje su nju motivirale.

I to nije sve! Kako bi bila još uvjerljivija, Nienne je izvodeći svoju kardio vježbu na gležnjeve instalirala utege i kombinacijom ubrzavanja i skokova povećala broj otkucaja srca i znojenje. Mi vjerujemo da vam za brži rad srca i znojenje neće trebati ni utezi na gležnjevima, ni ubrzavanja, ni skokovi. Dovoljno će biti pogledati Niennu i njen motivacijski video.

Motivacijska tjelovježba Nienne Jade