JESTE LI GA VIDJELI?

Nestalo osam osoba, pet maloljetnih

12.07.2013 u 15:37

  • +6

Nestali 12.07.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: fotomontaža: Ivana Galović/tportal.hr/MUP

Bionic
Reading

U Hrvatskoj se trenutačno traga za osam osoba nestalih prošlog tjedna te za još sedam koje su među ukupno 14 nestale u tjednu ranije. Ostali prijavljeni su pronađeni. Kako biste se lakše uključili u potragu, pogledajte o kome je riječ i svaku korisnu informaciju dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Romana Sarah Dražić (16) kao nestala prijavljena je prošlog tjedna, a nestala je još 3. srpnja u Bedekovčini. Ona se nije vratila na adresu boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15. Visoka je 167 centimetara, srednje je građe, ima smeđe oči i kestenjastu ravnu dugu kosu na jednoj strani glave, a na drugoj kratko ošišanu. Na sebi je imala Martens čizme i tajice leopard uzorka, preko kojih je nosila poderane čarape.

Osobe z kojima se još traga, a nestale su u tjednu ranije su:

Kristina De Conti (16) - 27. lipnja, Split
Valentino Čont (17) - 28. lipnja, Ivanec
Ivana Knežević (19) - 28. lipnja, Split
Marija Mijatović (45) - 28. lipnja, Velika Kopanica
Marica Nikolaš (46) - 30. lipnja, Sesvete
Ozan Uckesen (34) - 30. lipnja, Kupljenovo
Mia Ćosić (16) - 4. srpnja, Bedekovčina

Par dana kasnije, 10. srpnja, na istu adresu ponovo se nije vratila godinu dana mlađa Dragana Slanček. Njoj je ovo deseti prijavljeni nestanak ove godine, a njezina fotografija je iz 2009. godine. Podsjetimo, visoka je 153 centimetara, slabije je građe, ima riđu kosu, velike kestenjaste oči i tetovažu - slova na lijevoj nozi.

U tjednu za nama nestalo je još tri maloljetnika, čije fotografije policija, nažalost, ne posjeduje. Prvom se 7. srpnja izgubio trag u Vrbovcu. Radi se 16-godišnjem Luki Marjaniću, koji se udaljio s adrese udomitelja Brdo 39. Luka je visok 165 centimetara, slabije je tjelesne građe i ima crnu kosu.

Renata Marinelić (15) nestala je u Zagrebu, kada se 9. srpnja udaljila s adrese Kukuljevićeva 11 u nepoznato. Ona je visoka 171 centimetara, jače je građe, ima crnu valovitu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice, crvenu majicu kratkih rukava i tenisice.

I peta nestala maloljetna osoba je Ana Barbarić (15). Za njom traga PU zagrebačka, a nestala je 10. srpnja, kada se nakon praktičnog dijela nastave nije vratila na kućnu adresu Vidovec 194 u naselju Rudeš. Visoka je 172 centimetra, srednje je građe, ima plavu kosu, smeđe oči te blage površinske ozljede na lijevoj nozi.

U utorak, 9. srpnja, s adrese boravišta Jablanovec 238 u Zaprešiću otišao je Vedran Devčić (18) i još se nije vratio. On je visok 180 centimetara, ima kestenjastu rijetku kosu i zelene oči. Na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava, kratke crne traper hlače, crno-bijele tenisice te je nosio plavi ruksak sa žutim natpisom 'Nike'.
Tog utorka, u Zagrebu se izgubio trag i 43-godišnjoj Andrijani Ivić. Ona se udaljila s adrese boravišta Granice 44 u nepoznato. Visoka je 167 centimetara, srednje je građe, ima svijetloplavu gustu kosu, kestenjaste oči, tri madeža ispod desnog oka i tetovažu veličine 2,5 centimetara na lijevom ramenu. Nosila je roza majicu kratkih rukava, svijetloplave traperice i ljubičaste sandale.

I zasad posljednja prijavljena osoba je Luka Romanović (81), koji se 10. srpnja udaljio sa zagrebačke adrese Vinogradska cesta 29. Luka je visok je 170 centimetara te je slabije tjelesne građe. Bio je u svijetloj kariranoj košulji kratkih rukava, sivim hlačama, nosio je slamnati šešir i torbicu preko ramena.