POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Nestale tri nove osobe tijekom prošlog tjedna

23.03.2012 u 19:37

Bionic
Reading

Nove tri osobe vode se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, čiji su nestanci u proteklome tjednu prijavljeni policiji na području Republike Hrvatske. U Zagrebu je nestala maloljetnica, 29-godišnjak u Rijeci, a 61-godišnjakinja u Slobodnici

U ponedjeljak, 19. ožujka, nestao je 29-godišnji Riječanin Miroslav Radišković. Prema policijskim podacima, Miroslav, s prebivalištem u Ulici Ede Jardasa 20, toga je dana posljednji put viđen u Rijeci, no okolnosti njegova nestanka nisu poznate. Visok je 184 centimetra, ima kosu kestenjaste boje, šiljast nos i zelene oči. Slabije je tjelesne građe, a na stražnjem dijelu glave ima madež.

Sa svojih nepunih 16 godina u Zagrebu u srijedu, 21. ožujka, nestala je Elena Golubić iz Sesveta. Ona se nakon večere, oko 18 sati, udaljila s adrese Kukuljićeva 11 i već dva dana gubi joj se svaki trag. Elena je visoka 156 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima upečatljivo velike, smeđe oči, a kosa joj je ravna, kestenjaste boje.

Ivka Blatančić iz Slobodnice nestala je jučer, 22. ožujka, u tome gradu. Policija napominje da je ova 61-godišnja žena i ranije znala otići od kuće, ali bi se nakon kraćeg vremena i vratila. Jučer je iz obiteljske kuće u crnoj odjeći otišla ujutro, oko devet sati. Visoka je 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kraću kosu i dioptrijske naočale.

Više o njima, kao i o ranije nestalim osobama, možete saznati klikom na www.nestali.hr te, ukoliko ste osobu vidjeli, nazovite policiju na broj 192. Možda baš vaša informacija razveseli njihove obitelji.