STANJE NA CESTAMA

Ne krećite na put bez zimske opreme

13.12.2009 u 09:42

Bionic
Reading

Od 8.25 sati, Krčki most otvoren je za sve skupine vozila, no Paškim je mostom zabranjen promet za prvu skupinu (autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama), a Jadranskom magistralom (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene i za drugu skupinu (vozila s natkrivenim tovarnim prostorom), izvijestio je jutros HAK

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama u Lici: D 1 Drežničko Selište-Plitvice-Korenica-Udbina-Klapavice, D 25 Korenica-Lički Osik, D 42 Saborsko-Selište, D 52 Špilnik-Vrhovine-Č. Klanac, D 217 Grabovac-G.Vaganac-GP Ličko Petrovo Selo, D 506 Bruvno- Dobroselo-Mazin, D504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj i D522 Udbina- G.Ploča.

Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme. Na riječkoj obilaznici do 16 sati zatvorena je dionica Orehovica-Škurinje, a obilazak je kroz Rijeku.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu su katamaranske linije na riječkom području i trajektna linija Prizna-Žigljen.