VLADA NA TWITTERU

'Naš Bračanin Bauk možda ipak nije toliko škrt'

08.03.2012 u 13:49

Bionic
Reading

'Naš najpoznatiji Bračanin možda ipak nije toliko škrt', napisala je vlada na twitteru uz poveznicu na snimku na kojoj ministar uprave Arsen Bauk zaposlenicama ministarstva dijeli ruže u povodu Dana žena

Bračka štedljivost postala je dio medijske pozornosti nakon što je objavljen podatak iz Baukove imovinske kartice da je uštedio u četiri godine 676.000 kuna te 53.000 eura.

Novi komentari na temu štedljivosti uslijedili su pošto se ministar na facebooku našalio kako nakon 'zelenog ponedjeljka', odnosno vegetarijanskog obroka u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, razmišlja o uvođenju 'bračkog petka'. 'Brački petak posta i nemrsa', jedan je od komentara na Baukovu šalu.

Vlada je na twitteru čestitala Međunarodni dan žena 'svim tviterašicama i ostalim djevojkama, prijateljicama, kolegicama, majkama, kćerima, sestrama i svim ženama'. Navela je da je i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras razveselio suradnice u svom ministarstvu.

Na primjedbu jednog twiteraša kako ruže možda nisu plaćene iz državnog proračuna, vlada je napisala da su ministri o vlastitom trošku pripremili te simbolične znakove pažnje.