'MODERNA METODA'

Nakon otkaza kritičnom radniku, Brodosplit anketira ostale

13.04.2015 u 16:42

Bionic
Reading

Splitsko brodogradilište Brodosplit odlučilo je provesti anketu među zaposlenicima u kojoj se na dobrovoljnoj bazi očekuju prijedlozi za poboljšanjem poslovanja iz njihove perspektive, primjerice, od prijedloga za investiranje u uvjete rada, nabavku nove opreme, jačanje timskog rada, spremnosti za rad u inozemstvu, kao i bilo koje drugo pitanje koje zaposlenici smatraju bitnim na osobnoj razini za ojačanjem efikasnosti i produktivnosti, priopćili su u ponedjeljak iz Brodosplita

'Budući da svoje zaposlenike smatramo izuzetno bitnim čimbenikom u našem poslovanju, ovim putem im pružamo priliku da na toj osobnoj razini iskažu svoj stav i mišljenje.

Obrada rezultata je u potpunosti povjerena profesionalnoj vanjskoj tvrtki ovlaštenoj za takvu vrstu podataka. Smatramo da će ovakav pozitivan pristup motivirati sve zaposlenike da je ispune i daju svoj doprinos i na ovaj način zajedničkom uspjehu direktno utječući na konačno donošenje odluka.

Metoda je moderna i opće prihvaćena u uspješnim kompanijama u svijetu, na način u kojem je svako mišljenje i prijedlog bitan', poručili su iz Brodosplita.

Podsjetimo, vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak nedavno je dao otkaz radniku Andriji Rogošiću zbog javno izrečenog stava o privatizaciji tog brodogradilišta.