KLIMAKS KAMPANJE

Na transparent 'Oba su pala' stigao odgovor iz Šibenika

09.01.2015 u 17:59

Bionic
Reading

Nakon što se ispred braniteljskog šatora u Savskoj ulici pojavio transaprent: 1991. Oba su pala, 2015. Oba će pasti, kojim se prosvjednici obračunavaju s vladajućom lijevom vlasti na Markovu trgu i Pantovčaku, pojavila se video poruka pokojnog hrvatskog branitelja Filipa Gaćine koji je riječima Obadva, obadva! Oba su pala! euforično slavio pad dva JNA zrakoplova, koja ne dijeli mišljenje ekipe ispred Ministarstva branitelja

Naime, portal Politika plus objavila je video poruku gospođe Luce Gaćine koja podržava Ivu Josipovića u borbi za novi mandat na Pantovčaku.

'Četiri godine čekala sam mirovinu svoga sina, (…) mislila sam da neću dobiti ništa, no konačno sam je dobila. Zadovoljna sam što su mog sina na taj način priznali. Zahvaljujem vam na tome Josipoviću. Opet će Luca za vas glasati, i moja djeca', poručila je, između ostalog, majka legendarnog šibenskog branitelja.

Uzvik Filipa Gaćine uz prizor pada dva JNA zrakoplova, kamerom je zabilježio snimatelj amater Ivica Bilan, a upravo je ta snimka i povik hrvatskog heroja Filipa Gaćine postao jedan od zaštitnih znakova Domovinskog rata.

Nažalost, Filip Gaćina poginuo je nakon rata kao pirotehničar.