NAGRADNJAČA

ModaKomoda vam daruje dizajnersku Giles haljinu!

14.06.2015 u 16:46

Bionic
Reading

Poznati modni dizajner Giles Deacon, u suradnji s Lenorom, predstavio je haljine od futurističkih materijala koji su elegantni za modnu pistu, a istovremeno toliko napredni da se mogu prati i njegovati kod kuće. Ovu predivnu haljinu vam darujemo!


Jeste li znali da većina ljudi 80% vremena nosi samo 20% odjeće iz svog ormara? Ili kako je 95% odluka koje donosimo na dnevnoj bazi nesvjesno? Naša osjetila imaju značajnu ulogu u donošenju tih odluka. Suprotno onome što većina misli, ono što biramo za nošenje pojedinog dana nije utemeljeno samo na onome što vidimo. Kako se osjećamo u određenom odjevnom predmetu i njegov miris utjecat će uvelike na našu konačnu odluku.

Svjestan je toga i proslavljeni britanski modni dizajner Giles Deacon, poznat u svijetu po svojim zaigranim i uzbudljivim kolekcijama koje se nestrpljenjem iščekuju na tjednima mode. Giles je godinama skupljao iskustvo i znanje radeći za velik broj poznatih dizajnera i modnih kuća kao primjerice Jean Charles De Castelbajac, Bottega Veneta, Grupa Gucci, te kuća Ungaro. Deacon je 2004. lansirao vlastitu marku Giles na Londonskom tjednu mode, a 2006. je proglašen najboljim britanskim dizajnerom, te je 2009. primio prestižnu francusku modnu nagradu ANDAM. Surađivao je i s mnogim poznatim high-street, a u suradnji s tvrtkom P&G, osmislio je sofisticiranu tehnologiju njege odjeće koja udovoljava visokim zahtjevima novih sastava tkanina.

P&G i Giles zajedno nastoje usmjeriti modnu industriju prema korištenju tkanina koje se mogu prati u standardnim kućnim perilicama i tako osigurati dugovječnu ljepotu dizajnerske odjeće. Svjestan činjenice da Lenor i Ariel mogu optimalno njegovati ove nove tkanine, osmislio je kolekciju koja ističe najbolje od te dvije marke – što dulje održavanje boje i oblika, te osjećaj cjelodnevne svježine.

hairstyle: Katica Topčić za Kevin Murphy


Nedavno sam imala priliku nositi ovu predivnu haljinu s potpisom Giles koju ću darovati jednoj čitateljici ModeKomode, a Lenor vas daruje s čak šest poklon paketa u kojima se nalaze dva najnovija proizvoda iz limitirane edicije, Midnight Rose i Magnifique. Objave potražite na Facebook i Instagram stranicama ModeKomode.