ODLUKA SUDA

Mladiću koji je skrivio nesreću u Ilici mjesec dana istražnog zatvora

29.08.2018 u 19:34

Bionic
Reading

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda u srijedu kasno poslijepodne odredio je Marinu Kameničkom, 20-godišnjaku koji je skrivio tešku prometnu nesreću u zagrebačkoj Ilici u kojoj su poginule dvije osobe, a još su tri ozlijeđene, jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Kamenički je prije sprovođenja na sud bio na ispitivanju u Općinskom državnom odvjetništvu, u koje je doveden iz policijskog pritvora oko 15 sati, a u zgradu u Ilici ušao je vidno šepajući. Na sebi je imao istu sivu majicu s kapuljačom kao i u utorak, kojom je pokušao sakriti lice, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, Kamenički je zbog neprilagođene brzine uzrokovao tešku prometnu nesreću jureći Ilicom u sportskom mercedesu AMG. Izgubio je nadzor nad vozilom, udario u rubni kamen, prešao u suprotni smjer te udario u zid i drugi automobil, opet astru. U nesreći je smrtno stradala 24-godišnja Laura Stelio, suvozačica Kameničkog u mercedesu, a u međuvremenu je otkriven i identitet druge žrtve nesreće. Riječ je o 64-godišnjoj Nadici H., koja je život izgubila kao suvozačica u opelu astri.

  • +7
Marin Kamenički odlazi nakon ispitivanja Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX