NA UTAKMICI U SRBIJI

Mladići s vukovarskog područja zapalili hrvatsku zastavu

  • Autor: V.P.P./Hina
  • Zadnja izmjena 18.01.2017 18:24
  • Objavljeno 16.12.2016 u 11:48
paljenje zastave
paljenje zastave Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/Youtube
Policija je privela trojicu mladića u dobi od 18 do 26 godina s područja Vukovarsko-srijemske županije, koje sumnjiči da su prošlog mjeseca u Kruševcu u Srbiji zapalili hrvatsku državnu zastavu tijekom utakmice prve srbijanske nogometne lige

Vukovarsko-srijemska policija u petak je izvijestila kako je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja te županije, pri čemu utvrđena saznanja upućuju na sumnju da su trojica mladića 19. studenoga u Srbiji zapalili zastavu Republike Hrvatske.

Svi su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Tog 19. studenoga u Kruševcu se odigravala utakmica srbijanske nogometne Super lige između domaćeg Napretka i beogradske Crvene Zvezde, čiji su navijači zapalili hrvatsku zastavu.


Hrvatski portali navode da su trojica privedenih pripadnici hrvatskog ogranka Zvezdine navijačke skupine Delija, koji su svoje nepoštovanje prema zastavi države u kojoj žive išli iskazivati njezinim paljenjem, i to dan nakon obilježavanja 25. obljetnice vukovarske tragedije.

Kažu i kako je istragom vukovarsko-srijemske policije bilo obuhvaćeno 15 osoba iz Hrvatske, koji su tog dana kao Zvezdini navijači bili na spomenutoj utakmici.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal
404 - tportal