NOVOGODIŠNJA PRINOVA

Mislav Bago prešao na Novu TV

01.01.2009 u 19:50

Bionic
Reading

Višestruko nagrađivani novinar i reporter Mislav Bago postao je dio redakcije Informativnog programa Nove TV. Prvo Bagino javljanje s Markovog trga za Novu TV gledatelji imali su priliku vidjeti večeras na Novu Godinu u Dnevniku Nove TV

'Vrlo sam radostan što sam se pridružio ekipi Nove TV kojoj su profesionalnost i neovisnost primarna načela novinarstva. Zadovoljstvo mi je biti dio Dnevnika Nove TV koji je uveo potrebne promjene na tržištu i u kratkom vremenu postao relevantna informativna emisija te što ću u novoj i motivirajućoj atmosferi moći nastaviti raditi ono što najbolje znam', prvi su dojmovi Mislava Bage, novog reportera Nove TV.

Mislav Bago petnaest je godina proveo na HRT-u, dobitnik je HND-ove nagrade za novinara godine 2006., te nagrade za najbolji intervju - s Ivom Sanaderom i Ivicom Račanom. Bago je u svojoj novinarskoj karijeri izvještavao o parlamentarnim i lokanim izborima, s Olimpijskih igara u Ateni i Pekingu, vodio i uređivao emisije 'Otvoreno' i 'Magazin', te bio stalni izvjestitelj iz Hrvatskog sabora.

Timu informativnog programa Nove TV Mislav Bago se pridružuje kao reporter i politički komentator.