NEMA IZBACIVANJA IZ STRANKE

Mirela Holy nije bila tema sjednice Kluba zastupnika SDP-a!

09.07.2012 u 12:39

Bionic
Reading

Nakon što je SDP jučer demantirao da će Mirela Holy biti izbačena iz stranke isto je danas ponovio predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Igor Dragovan, kazavši da Holy uopće nije bila tema današnje sjednice Kluba

Klub zastupnika SDP-a, kazao je nakon sjednice Dragovan, raspravljao je o pripremama za ovotjedno zasjedanje Sabora, a riječi o Mireli Holy nije bilo.

'Što se tiče naše kolegice zastupnice Mirele Holy, stranka je vrlo jasno iznijela svoj stav jučer. Od jučer do danas se ništa nije promijenilo. Sve sam rekao, kolegica je članica našeg kluba i stranka je dala priopćenje u kojem sve stoji', kazao je Dragovan, poručivši da nema riječi ni o održavanju ikakve izvanredne sjednice Predsjedništva SDP-a na tu temu.

Upitan koje je njegovo osobno mišljenje o raspravama koje se u javnosti vode između Holy i premijera Milanovića, Dragovan je izbjegao jasan odgovor. 'U ovom trenutku je najvažnija stvar da odradimo svoj posao u parlamentu onako kako od nas očekuju hrvatski građani, a to je da se donesu važni zakoni. Kao što znate, u ovom trenutku imamo drugo čitanje i Zakona o medicinski pomognutoj oplodnji i Zakona o bespravno sagrađenim objektima i Zakona o reprezentativnosti. To su važni zakoni koje moramo donijeti. Imamo i u prvom čitanju niz zakona o kojima ovisi i početak sljedeće školske godine, ali i recimo Ovršni zakon, koji je vrlo važan za građane. To su prioriteti o kojima smo razgovarali i to je isključivo i jedino bila tema', kazao je Dragovan.

Razgovor s novinarima izbjegla je i sama Holy, kratko poručivši da je SDP sve rekao u jučerašnjem priopćenju.

Na priopćenje su se pozvali i ministri Mirando Mrsić i Željko Jovanović. 'Mislim da će saborska zastupnica Holy dati velik doprinos radu Kluba zastupnika SDP-a', samo je kratko kazao Jovanović