TELEKOMUNIKACIJSKA KAMPANJA

Milošević telefonski razgovarao s 1.400 izaslanika HDZ-a

08.05.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević održao je sinoć telefonski konferencijski razgovor na kojem je uživo razgovarao oko sat vremena s više od 1.400 izaslanika na predstojećem 15. Općem saboru HDZ-a.

Za razgovor je po prvi puta u Hrvatskoj korištena američka Telephone town hall tehnologija koja omogućava istodobni razgovor s velikim brojem ljudi, priopćili su sinoć iz izbornog stožera Domagoja Ivana Miloševića.

Izaslanici za 15. Opći sabor HDZ-a, na kojem će se birati novi predsjednik stranke, mogli su postaviti pitanja i razgovarati s Miloševićem o njegovoj viziji Hrvatske demokratske zajednice nakon 20. svibnja.

Najviše pitanja bilo je usmjereno na gospodarski razvoj Hrvatske, ali i na činjenicu kako povratiti HDZ-u kredibilitet i učiniti ga vodećom političkom opcijom u Hrvatskoj.

'SDP nikada nije dobio izbore, nego ih je HDZ gubio zbog vlastitih pogrešnih poteza', rekao je između ostalog Domagoj Ivan Milošević.

Anketa među izaslanicima je pokazala kako će se 4 posto njih prilikom odabira predsjednika HDZ-a voditi preporukom svog gradskog ili županijskog odbora, 47 posto kvalitetom programa, a 49 posto smatra kako predsjednik HDZ-a treba biti onaj koji može pobijediti Zorana Milanovića na idućim izborima, navodi se u priopćenju.