još godinu dana

Miljenku Kolobariću produžen mandat na mjestu predsjednika veterana hrvatskih gardijskih postrojbi

09.03.2018 u 20:47

Bionic
Reading

Na izborno-izvještajnoj skupštini Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojba (ZUVHGP) jednoglasnom odlukom u petak je u Zagrebu produžen mandat dosadašnjem predsjedniku Miljenku Kolobariću na još godinu dana

Kako je priopćeno, Kolobarić je rekao da će kao predsjednik toga zbora i dalje aktivno upozoravati na probleme s kojima se susreće braniteljska populacija, s naglaskom na zaštitu dostojanstva Domovinskog rata i branitelja.

Istaknuo je da će rad nastojati podići na još višu razinu preko projekata, organizacije edukacija i suradnje s udrugama sličnih ciljeva kako bi se veteranska populacija što bolje povezala i utjecala na pozitivne društvene promjene.

Predsjednik ZUVHGP-a Miljenko Kolobarić istaknuo je na kraju skupštine, održane u prostorijama HVIDRA-e grada Zagreba, kako je 'duh zajedništva bio presudan faktor' za pobjede u ratnim danima. 'Taj duh i dalje je prisutan među braniteljskom populacijom i nadam se da će i mlađim generacijama biti primjer kako se u životu valja boriti za svoje ideale i vrijednosti koje zastupaju', rekao je.