SAJAM OKUPIO LIDERE

Milanović u Mostaru s Dačićem i Đukanovićem

08.04.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Premijer Hrvatske Zoran Milanović počinje danas dvodnevni posjet Mostaru. Danas poslijepodne će se na mostarskom Međunarodnom sajmu gospodarstva susresti i sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem, a u utorak se očekuje i dolazak crnogorskog premijera Mila Đukanovića, potvrđeno je u Vijeću ministara BiH

Premijeri dolaze povodom održavanja 16. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2013. Milanović bi u Hercegovinu trebao stići u ponedjeljak prijepodne i posjetiti Stolac, Čapljinu i Međugorje, a predviđen je i sastanak s lokalnim predstavnicima vlasti, kao i s biskupom mostarsko-duvanjskim Ratkom Perićem.

Dolazak Dačića u Hercegovinu očekuje se u ponedjeljak poslijepodne. Za navečer je predviđena zajednička večera u hotelu 'Bevanda' u Mostaru, gdje je sutra u 10 sati planiran sastanak Bevande i Dačića, koji će se potom uputiti na svečanost otvaranja Međunarodnog sajma gospodarstva u 11 sati.

Tijekom ceremonije otvaranja predviđeno je obraćanje Bevande i premijera, kao i posebnog predstavnika EU u BiH Petera Sorensena, koji će otvoriti sajam.