'PRAVIO SAM SE VAŽAN'

Milanović silazio s oklopnog vozila pa pao!

05.03.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Premijer Milanović razgledavao je oklopno vozilo BOV Patria AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku s njega pao. Brzo je ustao, otresao prašinu s odijela i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u utorak je u Petrinji gdje je u društvu ministra obrane Ante Kotromanovića oko 10.30 stigao u posjet vojarni Pukovnik Predrag Matanović.

Kako doznajemo, premijer Milanović razgledavao je oklopno vozilo BOV Patria AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku pao s njega. Brzo je ustao, otresao prašinu s odijela i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo.

'Bilo je to nepromišljeno', kazao je premijer te potom ministru Kotromanoviću rekao da nije dobro procijenio visinu.

'To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice', našalio se premijer nakon nezgode.

S premijerom su u obilasku vojarne bili ministar obrane Ante Kotromanović, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general pukovnik Drago Lovrić, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general bojnik Dragutin Repinc, zapovjednik Zapovjedništva za potporu general bojnik Mate Ostović te zapovjednik Gardijske motorizirane brigade brigadir Boris Šerić.

Pad premijera možete pogledati OVDJE.