JANDROKOVIĆ ODGOVORIO PREMIJERU

'Milanović se ponaša infantilno i poput uvrijeđene frajlice'

29.03.2013 u 13:46

Bionic
Reading

Nije trebalo dugo čekati na HDZ-ov odgovor premijeru Zoranu Milanoviću koji je, nakon objave da SDP-u zbog kašnjenja s financijskim izvješćem prijete financijske sankcije, prozvao glavnog državnog revizora kao člana HDZ-a i zaključio kako u zakonu ne piše što je to 'financijsko izvješće'

Član predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković ustvrdio je kako je najmanje važno tko je iz koje stranke jer je glavni državni revizor neovisna institucija koja pazi da stranke poštuju zakone.

'U ovom slučaju SDP nije poštovao zakon. Dakle, predsjednik SDP-a i sama stranka zadnji su koji bi trebali dijeliti lekcije ili ga prozivati, nego bi trebali priznati krivnju, platiti kaznu, a promjenu zakona ne mogu najavljivati u afektu, uvrijeđeni zato što su otkriveni u kršenju zakona, nego o tome možemo povesti javnu raspravu i u jednoj normalnoj, smirenoj atmosferi procjenjivati kakav je koji zakon', komentirao je HDZ-ovac Gordan Jandroković i zaključio je da zakoni jesu oštri, ali da su tu da se poštuju.

'A ne da, nakon što budete ulovljeni u kršenju zakona, onda u afektu kao uvrijeđena frajlica tražite da se ti zakoni mijenjaju. To nije na razini predsjednika Vlade ni predsjednika trenutno vladajuće stranke. To je ponašanje infantilno i neozbiljno', poručio je Jandroković.

251924,246998,246977,246769