svađi nema kraja

Milanović nazvao Plenkovića 'komunističkim gojencem' i 'tupim ponavljačem komitetskih frazetina'

12.05.2021 u 17:40

Bionic
Reading

Predsjednik Republike Zoran Milanović ustvrdio je u srijedu na svom Facebook profilu da premijer Andrej Plenković, kojega je nazvao "komunističkim gojencem", ponovno laže jer njegova "meta" nisu članovi HDZ-a i birači, nego "dio licemjerne i pokvarene HDZ-ove vrhuške i klijentele"

"Komunistički gojenac opet laže. ‘Meta’ mi nisu članovi HDZ-a, a kamoli birači, moji sugrađani, već dio licemjerne i pokvarene hadezeove vrhuške i klijentele", riječi su iz objave predsjednika Milanovića na Facebooku.

Milanović je komentirao i Plenkovićevu izjavu da je "on (Milanović" ‘i njegov predsjednik’".

"Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’. On stvarno misli da je cijela Hrvatska na razini kritičkog uma Predsjedništva HDZ-a", ocijenio je predsjednik Zoran Milanović.

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ponovno je u srijedu Zorana Milanovića nazvao "prodavačem boze" te "prevarantom" jer, kako je istaknuo, nije predsjednik svih građana Hrvatske, što bi prema Ustavu trebao biti, nego mu je motiv djelovanja i politička misija - antihadezeovska agenda.

"Prodavač boze i prevarant se razotkrio", poručio je u srijedu u Puli Plenković odgovarajući na najnoviju objavu predsjednika Republike na društvenoj mreži vezanom uz izbor predsjednika Vrhovnoga suda.