DA ČOVJEK NE POVJERUJE

Miklenić: Ničim nisam aludirao na Mesića

13.08.2009 u 14:40

Bionic
Reading

Glavni urednik Glasa Koncila Ivan Miklenić poslao je danas demantij dijelu hrvatskih tiskanih i elektroničkih medija u kojemu se ograđuje od interpretacija da je pišući o tome kakvog predsjednika trebamo ičim aludirao na sadašnjeg predsjednika države, kao i da ga je prozvao veleizdajnikom

ZAGREB - "Ograđujem se od interpretacije da sam pišući na temu kakvog predsjednika trebamo ičim aludirao na sadašnjega predsjednika, kako mi se podmeće. Potpuno je neistinita tvrdnja da sam predsjednika države proglasio bolesnom i psihički neuravnoteženom osobom, kao i da sam ga prozvao veleizdajnikom - jer ni jedno ni drugo nikada u Glasu Koncila nije napisano", stoji u Miklenićevu demantiju koji je poslao četirima tiskanim medijima i trima televizijskim.

Po njegovim riječima, ti mediji su proizvoljnim i neutemeljenim interpretacijama njegova teksta dezinformirali javnost iako, kako navodi, građani imaju pravo na istinitu informaciju.

Podsjetimo, Miklenić je u osvrtu objavljenom u 'Glasu Koncila' piše da bi budući predsjednik trebao biti zdrava i psihički uravnotežena osoba, sposobna okupiti nekompromitirane i kompetentne suradnike.