OBAME BEZ JONAS BROTHERSA

Michelle zabranila kćerima druženje s poznatima

02.02.2009 u 13:06

Bionic
Reading

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Michelle Obama zabranila je svojim kćerima Maliji i Sashi da se druže sa slavnim osobama u želji da uspostavi normalan obiteljski život u Bijeloj kući

WASHINGTON - Posljednji susret s poznatima s tzv. A-liste djevojčice su imale u noći Obamine inauguracije. Boy band The Jonas Brothers bio je iznenađenje u Bijeloj kući dok su se Malia (10) i Sasha (7) upoznavale s novim domom, a njihovi roditelji plesali na balu.

Obiteljski prijatelji izjavili su za US Weekly da Michelle 'pokušava djevojčice zadržati na zemlji' i inzistira na tome da nemaju nikakav specijalni tretman u trenutku kada započinju novi život u Washingtonu. To znači i kraj druženja s poznatima kao što je Beyonce, koju su djevojčice na veliko oduševljenje upoznale tijekom kampanje.

Nakon svih uzbuđenja zbog izbora, preseljenja iz Chicaga i inauguracije, prioritet gospođe Obama jest biti stroga mama i osigurati da se njezine kćeri priviknu na novu školu Sidwell Friends.

'Michelle dosta vremena provodi razgovarajući s djevojčicama o novoj školi i stupila je u kontakt s ostalim roditeljima djece iz te škole', rekao je jedan prijatelj.

US Weekly također piše da prva dama neće angažirati dadilju, jer će joj oko djevojčica pomagati njezina majka Marian Robinson (71).

Prva dama navodno je rekla svojim prijateljima da je veliki plus za njihovu obitelj to što njezin suprug može doručkovati i večerati s njima, što predstavlja luksuz u kojem je rijetko uživao tijekom prethodne dvije godine.