JOCIĆ PROZVAO BIVŠEG PREDSJEDNIKA

Mesić: Podmeću mi ustašoidi

21.04.2010 u 19:32

Bionic
Reading

Osim što je na današnjem ročištu na sudu u Beogradu Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam, optužen za naručivanje ubojstva Ive Pukanića, optužio ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka da mu nije u interesu uhititi pravog ubojicu, Jocić je prozvao i bivšeg predsjednika Stjepana Mesića

Jocić je na sudu rekao da je srpskog predsjednika Borisa Tadića o ugrozi njegove sigurnosti obavijestio ondašnji hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, nakon čega su se susreli ministri unutarnjih poslova dviju zemalja, Karamarko i Ivica Dačić, a potom i državni odvjetnici, zatim je on uhićen.

Jocić je također ustvrdio da je iza Mesićevih izbornih kampanja stajao 'Albanac Muharemi' te 'transnacionalna kriminalna obitelj braće Osmani'.

Mesić je oštro odbacio optužbe s beogradskog suđenja. 'Ja nikad za obitelj Osmani nisam čuo, osim da su to pokušali podmetnuti neki ustašoidi u Hrvatskoj. To je njih nekoliko koji pokušavaju zagaditi politički prostor ne samo u Hrvatskoj nego i daleko izvan Hrvatske', istaknuo je Mesić za HTV.