NOVI ODGOVOR IZ VLADE

Medved o Milanovićevoj isprici: 'Neshvatljiva mi je tolika nervoza'

27.09.2020 u 17:48

Bionic
Reading

Potpredsjednik Vlade Tomo Medved bio je na komemoraciji u znak sjećanja na stradale civile i branitelje u Domovinskom ratu s područja Gline te je komentirao ispriku predsjednika Zorana Milanovića koji poziva predsjednika Vlade na sastanak.

'Ne ukazuje mi na nikakav oblik isprike, štoviše čini mi se da je to nastavak neprihvatljivog dijaloga. Neshvatljivo mi je usljed čega proizlazi tolika nervoza i toliki napad i nasrtaj predsjednika Republike prvo na ta tijela koja su neovisna i koja postupaju po zakonu i drugo na samog predsjednika Vlade i Vladu, a poglavito na pojedine kolege ministre u Vladi', rekao je Medved, prenosi Dnevnik.hr.

Predsjednik Zoran Milanović odgovorio je na jučerašnju poruku iz Vlade da se prvo ispriča svima koje vrijeđa i da se stabilizira, a da tek onda mogu dogovarati sastanak. Na društvenoj mreži objavio je ispriku, no vjerojatno ne onakvu kakvoj su se u Vladi nadali. Naime, predsjednik se ispričao ministrima, samome sebi i građanima zbog toga što, kako stoji u objavi, predsjednik Vlade ništa nije želio znati, vidjeti ili čuti.