JESTE LI IH VIDJELI?

Među devet nestalih i 11-godišnjakinja iz Zagreba

13.09.2013 u 15:11

Bionic
Reading

Devet osoba nestalo je prošlog tjedna u Hrvatskoj, a potraga traje i za šest od ukupno devet osoba koje su nestale u tjednu ranije. U tom tjednu, do 6. rujna, nestalo je još pet osoba čije su prijave policiji stigle naknadno. Trenutačno se traga za 11 osoba koje su nestale u kolovozu te za 19 osoba koje su nestale u tekućem mjesecu

Osobe za kojima se još traga iz kolovoza su:

Natalija Asanović (17) - 5. kolovoz, Zagreb
Drago Galić (62) - 6. kolovoz, Zagreb
Milenko Zarić (41) - 8. kolovoz, Orlić
Marija Komelj (59) - 10. kolovoz, Brtonigla
Ervina Gjuretek (18) - 16. kolovoz, Zagreb
Marija Mucak (16) - 16. kolovoz, Bedekovčina
Ivan Nikolić (17) - 20. kolovoz, Sesvete
Elvis Skenderević (28) - 26. kolovoz, Klinča Sela
Ivana Šalić (14) - 26. kolovoz, Bedekovčina
Joakim Marković (16) - 26. kolovoz, Lug Samoborski
Snježana Kozina (42) - 31. kolovoz, Sesvete

Donosimo vam podatke o njima, a svaku informaciju možete dojaviti u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr, kako bi ih se što prije pronašlo.

Osobe nestale u rujnu, o čijim smo nestancima već izvijestili, su Dragica Prčić (63) - Sveta Nedelja, Mia Ćosić (16) - Zagreb, Ivana Zastrižni (17) - Oriovac, Leonardo Grčević (17) - Lug Samoborski i Monika Čirjak (16) - Bedekovčina. Nadalje prijavljeni su nestanci Nedeljka Oršuša (19), Gordane Brkić (65), Rudolfa Munđara (54), Kristine De Conti (17) te Morene Uzelac (17).

Nedeljko Oršuš (19) 2. rujna nije se vratio na adresu boravišta Kneza Zdeslava 2 u Lugu Samoborskom. Više podataka policija o njemu ne posjeduje.

Gordani Brkić (65) izgubio se trag također 2. rujna, kada se udaljila u nepoznato s adrese stanovanja Klaićeva 44 u Zagrebu. Na sebi je tada imala crnu trenirku i bijele tenisice, a visoka je 165 centimetara, srednje građe, ravne sijede kose i zelenih očiju.

Rudolf Munđar (54) nestao je 3. rujna, nakon što se udaljio u nepoznato s adrese stanovanja Brodec 3, Vratišinec. Međimurska policija traga za ovim muškarcem, visokim 170 centimetara, slabe građe, prosijede rijetke kose, kestenjastih malih očiju. Rudolf je tada na sebi imao crnu vjetrovku, donji dio tamnoplave trenirke i smeđe tenisice. Nosi brkove, a desnu ruku ima savitu prema nazad.

Koprivničanka Kristina De Conti (17) ponovo je nestala u Splitu, otišla je 5. rujna s adrese boravišta Gundulićeva 31. Visoka je 165 centimetara, jače je tjelesne građe i ima riđu kosu.

U Rijeci se 5. rujna ponovo izgubio trag 17-godišnjoj Moreni Uzelac. Ona se udaljila od kuće Tibljaška cesta 28 u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, srednje tjelesne građe, ima kestenjastu ravnu kosu i kestenjaste velike oči.

Prošlog petka, 6. rujna, s adrese boravišta Pahinsko 6, Ivanec, otišao je 16-godišnji Zagrepčanin Ragib Osmanović i još se nije vratio. U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba više podataka o njemu nema.

Nadalje, u subotu, 8. rujna, s iste adrese boravišta u Ivancu otišao je i 18-godišnji Milorad Ignac. Iako je on više puta nestajao, policija o njemu nema osobnih podataka.

Ni 15-godišnjem Domagoju Petroviću nije prvi put da je otišao s osječke adrese boravišta Vinkovačka cesta 61. Ovoga puta to je učinio 8. rujna. Visok je 170 centimetara, srednje je građe, ima smeđu kosu i smeđe oči.

U Budinščini je pak istoga dana opet nestala 16-godišnja Kristina Skorupski. Ona se samovoljno udaljila s adrese boravišta Zajezda 31, u trapericama, šarenoj majici i tenisicama. Visoka je 160 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči.

Troje mladih nestalo je u ponedjeljak, 9. rujna. Marko Mladić (18) tada se nije vratio na adresu boravišta Kneza Zdeslava 2 u Lugu Samoborskom i još ga nema. Visok je 170 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu i plave oči.

Ni 16-godišnji Dražen Balog nije se s vikenda vratio na adresu boravišta, ali onu u Zagrebu, Sv. Mateja 70/A. On ima crnu kosu i kestenjaste oči.

Šesnaestogodišnjakinji Samiri Ignac toga dana se izgubio trag u Osijeku. Udaljila se s adrese Zagrebačka 5 i još nije pronađena. Visoka je 160 centimetara, jače je građe, ima crnu kosu i smeđo-crne oči.

Zasad posljednje prijave stigle su u utorak, 10. rujna, iz Rijeke i Zagreba. U Rijeci se opet traga za 16-godišnjom Splićankom Anamarijom Ćosić. Anamaria je visoka 170 centimetara, slabije je građe, ima crnu valovitu kosu i crne oči.

S adrese stanovanja Osječka 69 B otišla je u nepoznato prije tri dana Suzana Šćurić. Suzana ima tek 11 godina, visoka je 145 centimetara, slabije je građe, ima kestenjastu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u zelenu majicu i plave traperice, a na nogama je imala plave tenisice.