NANIO TEŠKE OZLJEDE

Manijak na cesti napao zbog dugih svjetala!

24.08.2010 u 12:07

Bionic
Reading

Nad 25-godišnjakom iz okolice Čavala, zbog osnovane sumnje da je 16. kolovoza oko dva sata na zaobilaznici iznad Bakra fizički napao 29-godišnjaka, provedeno je kriminalističko istraživanje

Naime, 29-godišnjak je upravljao osobnim vozilom Hyundai, iz pravca Bakra prema Sv. Kuzmu, iza Citroena C3, kojim je upravljala njegova 28-godišnja poznanica iz Rijeke.

Ispred raskrižja u pravcu Škrljeva i Rijeke, Riječanku je iznenada prestiglo osobno vozilo Mercedes E290 u kojem su se nalazili 25-godišnji muškarac i žena. Vozač je zaustavio vozilo, izišao iz njega, te počeo vikati na vozačicu neka ugasi duga svjetla, a zatim udarati rukama po prednjem dijelu njezinog vozila, Citroena C3.

U namjeri sprječavanja daljnjeg lupanja, 29-godišnji vozač Hyundaija izišao je iz vozila i krenuo prema nepoznatom muškarcu koji ga je odmah udario šakom u glavu, nakon čega je 29-godišnjak pao na pod. Žena koja je bila u automobilu s napadačem odvojila ga je od ozlijeđenog, te su se udaljili u nepoznatom pravcu.

U sušačkoj bolnici, gdje je pružena liječnička pomoć 29-godišnjaku, konstatirano je da je zadobio teže tjelesne ozljede.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je napadač 25-godišnjak iz okolice Čavala, koji je jučer i pronađen. Protiv njega se redovnim putem podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.