PRIJETI MU ISKLJUČENJE IZ KLUBA?

Mamić šutio na razgovoru u policiji

Zdravko Mamić

Zdravko Mamić

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Prema pisanju portala Zagrebancija.com, Mamić bi zbog verbalnog napada i prijetnji upućenih novinaru tportala mogao biti i isključen iz kluba

Kako nam je potvrdila glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić, Zdravko Mamić bio je danas kod njih na razgovoru no odbio je išta izjavljivati.

Policiji svoju stranu događaja mora još ispričati novinar tportala Borut Šips, no on bi to treba učiniti u sljedećih nekoliko dana.

Istovremeno, portal Zagrebancija.com piše da se Mamić ogriješio o članak 17 Statuta Dinama, koji kaže da 'član može biti isključen iz Kluba u sljedećim slučajevima: ako svojim radom i ponašanjem šteti klubu i njegovom ugledu'.

Međutim, iz samog Dinama zasad nema nikakve potvrde da će se pokrenuti statutarna obrada. Glasnogovornik kluba Tomislav Marčinko nije htio ništa komentirati dok ne dobije službenu informaciju da je protiv Mamića podignuta kaznena prijava.

Na uporno novinarsko pitanje hoće li Mamić biti izbačen zbog kršenja Statuta, Marčinko je na kraju promrmljao: 'Sada sam na ulici. Zar ne čujete aute da prolaze? Ulovili ste me iz zasjede i ne mogu odgovoriti dok ne vidim policijsko očitovanje.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi