NK OLIMPIJA IZ LJUBLJANE

Luci Rijeka posao s bananama ako postane sponzor nogometnog kluba

09.02.2014 u 12:06

Bionic
Reading

Dogovorena je prva količina tereta, koji bi trebao stići za desetak dana u riječku luku u kontejnerima. Ta prva pošiljka svojevrsni je test kvalitete, efikasnosti i cijena usluga na riječkom prometnom pravcu, a ovisno o rezultatima i daljnjim pregovorima, u Rijeku bi trebali redovito stizati kontejneri i brodovi s bananama, koje spadaju u visoko prihodovnu vrstu tereta za svaku luku, pa tako i riječku

Sve to događa se nakon što je Izet Rastoder, koji spada među najveće trgovce bananama u svijetu te ujedno obnaša i dužnost predsjednika i financijera slovenskog nogometnog prvoligaša Olimpije, zatražio od Luke Kopar da bude sponzor njegova kluba ili će u suprotnom teret preusmjeriti prema Rijeci, piše Novi list.

U slovenskim medijima je priča dobila nemali publicitet i pokazalo se kao problem što Luka Kopar sponzorira Nogometni klub Kopar, dok za Rastoderovu Olimpiju nemaju sluha. Ovaj pomalo neobičan nogometno-lučki posao trebao bi biti nastavljen dodatnim razgovorima i to na utakmici Rijeka – Dinamo danas na Kantridi, gdje bi trebao doći i Izet Rastoder.

Više pročitajte ovdje