U DRUŠTVU BAJKERA

Lorencin sjeo na Harley i provozao se Biogradom

12.06.2014 u 20:31

Bionic
Reading

Tisuće motocikala Harley-Davidson preplavile su Biograd na Moru gdje su danas službeno otvoreni Croatia Harley Days 2014. Jedno od najvećih motociklističkih događanja u Europi i jedno od top tri događanja u Hrvatskoj koje podržavaju Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica započelo je konferencijom za medije kojoj su prisustvovali ministar turizma Darko Lorencin, gradonačelnik Biograda Ivan Knez te u ime Harley Davidsona za EMEA regiju Mike Johnstone, direktor marketinga i Jeremy Pick, menadžer H.O.G.-a., izvijestili su iz Croatia Harley Days

'Samo kreiranjem ovakvih manifestacija i sadržaja koji privlače turiste, odnosno stvaranjem priče u destinaciji možemo obogatiti turističku ponudu te tako aktivno upravljati turističkim razvojem s ciljem ostvarenja veće konkurentnosti na međunarodnom tržištu i boljih turističkih rezultata', poručio je Lorencin, dodavši kako bi volio da već sljedeće godine Hrvatska ima duplo više ovakvih manifestacija, jer su one ključne za razvoj pred- i posezone.

Ministar Lorencin i gradonačelnik Knez poželjeli su toplu dobrodošlicu bajkerima koji su u Biograd pristigli sa svih strana svijeta i naglasili kako ova manifestacija donosi pozitivnu turističku promociju Hrvatskoj te iznimno doprinosi poslovnom razvoju lokalne zajednice.

Predstavnici Harley Davidsona izrazili su zadovoljstvo zbog povratka u Biograd. Nastavljamo tamo gdje smo trijumfalno stali 2011. godine, izjavio je Johnstone, dodavši kako je prvo izdanje Croatia Harley Daysa proglašeno jednim od najboljih događanja koje je Harley Davidson ikada
organizirao u Europi.

Po završetku konferencije za medije, ministar Lorencin sjeo je na Harley i u svečanoj koloni obišao lokacije Croatia Harley Daysa koje su se rastegle duž cijeloga Biograda i nakratko potpuno promijenile vizuru grada.